Llevamos toda su IT a la nube

Cloudgrup
Noticias

El passat 17 de Març, Cloudgrup, va participar en un Taller a Localret per l’Administració Pública:

Notícia completa aquí.

Virtualitzalització d’Escriptoris As a Service. Transformació del lloc de treball a l’Administració Pública
Ramon Trullàs i Roca, soci director de Cloudgrup

Renovació (virtual) dels llocs de treball. Eines de suport per l’administrador del parc informàtic
Paco Alba, tècnic informàtic de l’Ajuntament de Matadepera

25 i 26 de Febrer de 2015 al World Trade Center de Barcelona

ITworldEdu

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu. Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

La setena edició de l’ITworldEdu presenta un nou model de congrés amb un clar enfoc internacional, una component innovadora i creativa en continguts, disseny i format i una clara aposta perquè l’escola sigui protagonista de l’esdeveniment i les empreses impulsores del canvi.

El congrés farà palès l’ecosistema educatiu format per demanda educativa, indústria, Administració, famílies i experts en tecnologia educativa, comptant el programa amb les temàtiques i tendències tecnològiques més actuals del moment i els ponents més rellevants.

L’ITworldEdu d’enguany continuarà abordant l’impacte i introducció dels dispositius mòbils en l’educació, així com les millors pràctiques en metodologies innovadores amb suport de les TIC i l’aprenentatge actiu a través de la programació i la robòtica. El tractament dels continguts digitals, el paper de lideratge del director de centre en implantacions de tecnologia i com està funcionant l’ecosistema tecnològic a l’escola seran també plantejats en aquesta edició.

El próximo 5 de febrero Cloudgrup realizará en la Cámara de Comercio de Barcelona una sesión informativa sobre reducción de costes TIC con sistemas VDI en Cloud.

No deje pasar la oportunidad de conocer de la mano de los mejores expertos de Cloudgrup como reducir costes e inversión en infraestructura TI. Mejore la productividad accediendo a toda la información de su negocio cuando quiera, donde quiera y con cualquier dispositivo.

Inscripción gratuita.

Con el patrocinio de IBM y Citrix.

El portal de negocios NoticiasEmpresariales también se hace eco de nuestras innovaciones, describe las ventajas de la migración de toda la empresa a la nube, con los ahorros de costes como principal aliciente para dar el paso.

Noticia completa aquí .

El diario El País ha realizado un artículo sobre las innovaciones tecnológicas que proponemos desde Cloudgrup, con ejemplos de la aplicabilidad de nuestros servicios.

“Con nuestra tecnología, el punto de trabajo tradicional desaparece. Se puede acceder a todo lo imaginable desde cualquier dispositivo, en cualquier lugar. Con ello, las empresas reducen considerablemente los recursos económicos destinados a equipos informáticos.”

Leer la noticia completa en El País

Back to top